Intalniri romantice in SUA


Întâlnirea într-o țară străină poate fi intimidantă. S-ar putea să vă îngrijoreze lucrurile potrivite de spus, cum să vă comportați, unde să întâlniți oameni și multe altele. Din fericire, cultura întâlnirilor din SUA este destul de deschisă și flexibilă. Mai mult decât atât, datorită naturii multiculturale a țării, cu siguranță vei întâlni o mulțime de persoane care au aceleași idei, indiferent cât de departe de casă ai fi.

Cultura întâlnirilor din SUA are diferențele sale în funcție de parte a țării în care vă aflați. În general, cultura matrimoniale americană este cel mai bine descrisă ca obișnuită și relaxată - cu toate acestea, unele state pot fi mai conservatoare.

Mulți oameni din SUA se întâlnesc în baruri, cluburi și prin intermediul aplicațiilor de întâlniri. Intenția acestor întâlniri nu este neapărat serioasă, pot fi doar pentru distracție, întâlniri ocazionale, prietenie etc.

Relațiile sunt destul de flexibile în SUA și vin în multe formate diferite. Căsătoria nu este adesea scopul întâlnirii, in multe cazuri, a merge la întâlniri cu persoane diferite este considerată acceptabilă, până când îți definești relația ca fiind exclusivă.

Întâlnirile în SUA sunt rareori ghidate de normele tradiționale. Este absolut normal ca femeile să ceară întâlniri bărbaților și să plătească facturi la restaurant, iar alte cheltuieli sunt adesea împărțite.

Părinții tind să nu fie implicați în relațiile copiilor lor (ceea ce poate fi comun în alte culturi). Oamenii singuratici din Statele Unite tind, de asemenea, să simtă mai puțină presiune din partea rudelor și a societății în ceea ce privește stabilirea și formarea unei familii.


Unde să cunosc oameni?

După cum am menționat mai sus, este foarte comun ca oamenii din SUA să se întâlnească în baruri, cluburi și online.

Desigur, puteți întâlni oameni noi prin prieteni, hobby-uri și interese similare, evenimente și multe altele.

Romantismul la locul de muncă este, de asemenea, destul de comun dar trebuie să fii atent și să te asiguri că nu încalci nicio politică a companiei. Este posibil ca unele companii să aibă reglementări stricte de dragoste la locul de muncă: poate fi necesar să anunțați Resurse Umane despre relația dvs., să vă transferați într-o altă sucursală sau este posibil ca întâlnirile cu colegii să nu fie permise deloc.

Aplicațiile de întâlniri sunt o modalitate foarte comună de a cunoaște oameni. Tinder este aplicația de întâlniri numărul unu în Statele Unite, urmată de Bumble. Alte opțiuni populare sunt Match., Eharmony, OkCupid, PlentyofFish, Hinge și Grindr.

Potrivit celui mai recent raport al Statista, 39% dintre cuplurile intervievate au spus că s-au întâlnit online, 27% s-au întâlnit la un bar sau restaurant, 20% s-au întâlnit prin prieteni comuni, 11% s-au întâlnit la serviciu, 9% s-au întâlnit prin școală sau facultate și doar 7% au fost introduși prin intermediul membrilor familiei.

Scena întâlnirilor LGBTQ variază în funcție de locul în care vă aflați în SUA. Orașele mari, precum New York și Los Angeles, vor avea mai multe opțiuni pentru a întâlni întâlniri potențiale în persoană: baruri și cluburi gay, evenimente tematice și multe altele. Orașele mai mici, pe de altă parte, s-ar putea să nu ofere aceeași varietate. Cu asta, un studiu recent a arătat că, indiferent de locație, întâlnirile online sunt cel mai popular mod de a se întâlni cuplurile. Cele mai populare aplicații de întâlniri orientate către comunitatea LGBTQ sunt Grindr, Hornet, Jack'd, HER și Scissr.


Bine de stiut

Asigură-te că stai în siguranță atunci când te întâlnești online. Nu oferiți prea multe informații personale deodată, întâlniți-vă în locuri publice, conversați prin video chat sau sunați-vă înainte de prima întâlnire și spuneți altora unde mergeți și cu cine.

Oriunde te-ai stabilit în SUA și orice perspectivă ai avea asupra întâlnirilor, ține minte că a te simți timid și nesigur este absolut normal. Nu trebuie să vă grăbiți în scena întâlnirilor sau să faceți lucruri care vă fac inconfortabil. Luați lucrurile în propriul ritm, fă-ți noi prieteni și explorează-ți noul mediu.


Facem tot posibilul să oferim informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, dacă ați observat inexactități în articolele noastre, vă rugăm să ne anunțați pe pagina noastră de Facebook

Trending Video

DM




Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *